Nissan пуска къмпинг версия на e-NV200 с 40 кВтч батерия в Испания

Електромобили

В този блог: Nissan представи къмпинг версия на e-NV200 на международното автомобилно изложение в Мадрид.

Караваните за къмпинг са готини превозни средства, които имат доста почитатели по цял свят, но размерът на повечето от тях е доста голям пък и съпътстващите разходи за гориво не са никак малки.

За щастие вече на бял свят има и друго по-икономично и по-екологично решение и то идва от Nissan, които тази седмица показаха къмпинг версия на своя e-NV200 електрически ван.

Реконструирането на e-NV200 в мина каравана е направено съвместно с компанията EBRAM Technologies, която специализира в подобен тип конверсии.

На този етап липсва подробна информация за този къмпинг-ван включително и цената му, но знаем, че е оборудван със същата 40 кВтч батерия, която има и в новата версия на e-NV200 и с едно зареждане могат да се изминат около 200км.

Засега тази къмпинг версия ще се продава само в Испания, където e-NV200 се произвежда от 2014 насам, но след време се очаква да бъде пуснат и на други места в Европа и вероятно в Япония.

Обновената версия на e-NV200 вече се предлага в Европа и Япония, а Nissan споделя, че от началото на годината има натрупани 4,600 поръчки за този модел.

Освен новите цветове други промени, които има в къмпинг версията на e-NV200 са разгъващата се палатка на покрива, рафтовете за велосипеди, малък кухненски бокс, който включва хладилник, мивка, маса за хранене и място за две легла, едно на покрива и едно вътре.

Освен електрическата версия, по време на изложението Nissan представи и Camper версия на NV300 с 1,6 турбо дизелов двигател.

Ето и няколко снимки на къмпинг-версията на e-NV200, които бяха пуснати по мрежата от Nissan.

 

 

Хора в тази дискусия

Коментари (1)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
This comment was minimized by the moderator on the site

Готино! Сигурно ще е скъпо, но за "по-малки" хора съвсем идеално.

Влади Иванов
Профилът ти няма права за разглеждане прикачени файлове в коментарите
Все още няма пуснати коментари

Най-нови теми от форума

  • Няма мнения