Хотел Орловец Габрово светна с двойна брандирана зареждачка във ВсичкоТок

Зарядни станции

Един кабел се вие като пъпна връв на пъпа на Габрово. Има място и за още един, а мястото, където се случва това, е Хотел Орловец, точно до спорната зала на Габрово. Тук всичко е Орловец - и залата също. И улицата - Орловска!

Тя е дълга история, но в последните дни се разви бързо и след едно пристигане посред февруарска нощна снежна виелица в Орловец с малко ток в батерията ето докъде се стигна – нова двойна премиум зарядна станция, със светещото лого на хотела, изработена от екипа на eCars.

За Орловци – поздравления от нас за инициативността. Първи в града предлагат дубъл за зареждане на електрички, на едно място. Двойна зарядна станция е далновидно решение, в случая и мощно – зареждачката дава до 2 х 22 кВт трифазно. Яко!

ecars-zarqdna-stancia-hotel-orlovets-gabrovo

В хотел Орловец е готино. Вече три  пъти сме отсядали покрай нашите габровски посещения и си ни стана като база, когато сме в града. И хората са готини. В онази февруарска снежна виелица в 3 сутринта влизаме и какво да видим – няма никой на рецепция. Оглеждаме се и разбираме причината – един момък помага отвън на двама младежи да си изкарат колата от преспите. Това е добро – да отидеш отвъд рецепцията и да помогнеш на хората, на които си дал и подслон.

После и ние се подслонихме на топло и рано сутринта плъзнахме по електромобилни задачи из района.

И като се върнахме на 5-ти март, свършихме една такава и за Хотел Орловец – монтирахме им лична зарядна станция със светещо орле и два контакта готови да хранят електрички.

ecars-zarqdna-stancia-hotel-orlovets-gabrovo

За двойна, две коли трябват за проба. Бърз телефон и пристига приятел от Габрово - да боднем две едновременно. LED подсветките на контактите започват да играят и зарядката е ВсичкоТок.

Едната дърпа с 22 кВт – нашия сервизен Renault ZOE, другата по-лекинко – с 3 кВт, но както вметнахме по-горе, станцията може да зарежда две коли едновременно – всяка с мощност до 22 кВт. Иначе казано и две тесли да я налазят, няма грижи :).Даже ще пита за още.

ecars-zarqdna-stancia-hotel-orlovets-gabrovo

Какво остана - ами да качим станцията във ВсичкоТок. Ето я тук, а зареждането е безплатно за клиенти на хотела и както винаги едно учтиво напомняне от нас: Използвайте станцията с уважение към домакините – кафето е вътре – хем ще пийнете или хапнете, хем ще си гледате електричката докато се зарежда. Пък вече с нощувките, ясно – хотел е, за това е направен – а сега вече става дестинация и за хора с електромобили.

И едно последно – цената на зареждане за хората, които не ползват услугите на хотела, е 5 лв на час.

Хора в тази дискусия

Коментари (3)

Оценка 5 от 5 на база 1 гласа
This comment was minimized by the moderator on the site

Браво! Сериозни хора! Да им е честита!

Влади Иванов
Профилът ти няма права за разглеждане прикачени файлове в коментарите
This comment was minimized by the moderator on the site

Браво! Редовно отсядаме в този хотел и определено ще зареждаме там. Цялото семейство вече сме с електромобили!

Милен
Профилът ти няма права за разглеждане прикачени файлове в коментарите
This comment was minimized by the moderator on the site

Винаги съм се чудил как се плаща на тези зарядни станции които монтирате? Не виждам място да мушнеш карта...

сдф
Профилът ти няма права за разглеждане прикачени файлове в коментарите
Все още няма пуснати коментари